Osmose

Wat houdt het reinigen met OSMOSE in?

Dit is water dat ontdaan is van alle mineralen, bacteriën en metalen. En heeft in zijn zuiverste vorm een zeer sterk reinigend vermogen, waarbij zeep en andere schoonmaakmiddelen niet meer nodig zijn. Omdat het water geen kalk bevat droogt u raam streeploos op waardoor nadrogen niet meer nodig is.

Voordelen
– geen gevaarlijke situaties met ladders en trappen
– geen krassen door zand
– ramen blijven langer schoon
– hogere objecten worden beter en sneller gereinigd, wel met een halvering van de werktijd!
– schilderwerk, kunststof en dergelijke blijven in hen nieuwstaat door gebruik van ‘puur’ water
– niet alleen u ramen ook kozijnen worden meegenomen bij het schoonmaken
– milieuvriendelijk

Wat kan er gereinigd worden met OSMOSE water?
Vrijwel alle afwasbare oppervlakken kunnen schoongemaakt worden zoals
-ramen
– kozijnen
– houtwerk
– trespa
– dakpannen
– kunststof
– enz.

Hoe wordt er schoongemaakt en hoe werkt het OSMOSE water?
In de bestelauto zit een haspel bevestigd met een slang die een reikwijdte heeft van meer dan 150 meter. Deze is verbonden met een grote tank waar het OSMOSE water inzit. Vervolgens word de telescoopstel aan de slang gekoppeld. Door middel van het uitschuiven van het steel kan er gewerkt worden tot een hoogte van 13 tot 15 meter. Er wordt een speciale borstel op de steel gezet en het werk kan beginnen.

Wat ramen betert filtert het OSMOSE water meteen de bevuiling uit het raam. Ramen zijn geen vaste stof, er zitten kleine poriën in die het OSMOSE water reinigt. Omdat het OSMOSE water grotendeels het werk doet hoeft er alleen nog licht geborsteld te worden. Bij zware bevuiling zoals mos heeft OSMOSE water een kleine inwerktijd nodig.

Bedrijven of instellingen die ondernemen met aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hebben dan ook zeker baat bij het gebruik van telebewassing met osmosewater. Het is een extra bevestiging van hun voortdurende inspanningen op dit vlak. Melos is hiervoor de ideale partner die uw mening deelt, verspreidt en ertoe bijdraagt, want ook wij hebben een hart voor MVO en doen daarvoor spontaan en op permanente basis de nodige inspanningen.

20150530_144513