Sport accommodatie

Sportcentra worden iedere dag intensief gebruikt. Denk aan de kleedkamers, douches en sporttoestellen. Een grondige schoonmaak is daarom noodzakelijk. All Clean zorgt met regulier onderhoud voor een frisse en schone uitstraling van uw sportcentrum. Zo kan iedereen sporten in een hygiënische omgeving. Hiervoor maken we slim gebruik van milieuvriendelijke producten en middelen. En we komen langs op het moment dat het u uitkomt. Zo lopen we niemand in de weg. 

Waarom is een sportcentrum schoonmaken nodig?

Hygiëne in sportcentra is uiterst belangrijk. Bezoekers, kinderen en teamsporters verwachten namelijk dat zij kunnen sporten in een hygiënische ruimte. Bovendien trekt een schone omgeving ook meer bezoekers aan. Frisse en smetteloze vloeren, doucheruimtes, kleedkamers, tribunes en toestellen vragen daarom uw aandacht. All Clean neemt het schoonmaakwerk uit handen op de momenten dat u dat wenst. Zo houdt u meer tijd over voor uw eigen werkzaamheden.

Schoonmaak sportcentra van A tot Z

Voor een hygiënische sporthal en brandschone sanitaire ruimtes voeren wij een complete schoonmaak uit. Hiervoor levert All Clean alle mogelijke diensten. Omdat sporters veel zweten, is een dieptereiniging zo nu en dan geen overbodige luxe. Na afloop ziet uw sportcentrum er weer als nieuw uit. Dit is een greep uit de werkzaamheden die wij uitvoeren:

  • Reguliere en periodieke schoonmaak sportcentra (entree, tribune, toestellen, etc.);
  • Dieptereiniging van o.a. vloeren en sanitaire ruimtes;
  • Specialistisch vloeronderhoud/gevelreiniging;
  • Glasbewassing;
  • Leveren van producten zoals handdoek-, toiletrol- en zeepdispensers, papieren handdoekjes, toiletpapier etc.

Ons team gaat altijd voor een brandschoon resultaat, maar in tijden van corona geven we de hygiëne extra aandacht. We voeren bijvoorbeeld een eenmalige nulbeurt uit waarna we het hele pand desinfecteren. Ook bepaalde ruimtes desinfecteren is mogelijk, net als een periodieke desinfectie.