Glasbewassing

Bent u opzoek naar een ervaren ramenwasser? Dan bent u nu aan het goede adres. Melos schoonmaakbedrijf neemt het graag van u over. Of dat het nu om een heel bedrijfspand gaat of alleen om een gedeelte ervan, dat maakt niet uit. Wij nemen het graag van u over en ook wanneer er sprake is van hoogbouw maken wij uw ramen schoon.

Schone ramen en kozijnen zijn een must bij elk gebouw. Beheerders van gebouwen, bewoners van appartementencomplexen en gebruikers van kantoren en scholen worden er zich steeds meer van bewust dat gewassen ramen meer aanzien uitstralen. Bovendien zullen de kosten voor het onderhoud van houten- en kunststofkozijnen aanzienlijk verminderen als die regelmatig schoongemaakt worden.

Dankzij de professionele ladders en eigen hoogwerkers is het wassen van ramen op (grote) hoogte voor Melos geen enkel probleem. Melos werkt uitsluitend met goedgekeurde materialen en gediplomeerde glazenwassers. Daardoor voldoet Melos aan de strenge Arbo-richtlijnen. Het is tevens een waarborg voor de kwaliteit.

Een belangrijke en nieuwe innovatie op het gebied van glasbewassing is de Osmose methode. Met dit systeem wordt er gebruik gemaakt van 100 procent puur en zuiver water van circa 45°C waardoor er op een milieuvriendelijke manier wordt gewerkt. Door de inzet van een Osmose systeem wordt elke toevoeging van zeep of chemicaliën overbodig. Met dit systeem kunnen lastige plekken op een veilige manier bereikt worden.

Grote bedrijven hebben vaak meerdere verdiepingen van een gebouw, wij kunnen het hele gebouw voor u. Als u daar interesse in heeft kunt u nu contact opnemen met Melos schoonmaakbedrijf.