Reguliere schoonmaak

Een bedrijf dient schoon te zijn, niet alleen voor uw klanten, maar ook voor uw medewerkers. Het is voor hen beter om op een schone plek te werken, hierdoor hebben zij ook meer plezier in het werk. Een professionele uitstraling is voor een bedrijf van belang om klanten aan te trekken en te behouden, Melos schoonmaakbedrijf helpt u hier graag bij door het voor u schoon te houden. In de tussentijd kunt u zich richten op de dagelijkse werkzaamheden, en wij nemen het schoonmaakwerk van u over.

U kunt er voor zorgen dat de hygiëne hoogtij viert op de werkvloer, daar zorgen wij van Melos schoonmaakbedrijf namelijk voor. Melos schoonmaakbedrijf neemt de complete schoonmaak van uw bedrijf en organisatie op zich. We houden dagelijks of om de dag kantoren, de entree, de pantry’s en de toiletten schoon. We doen de glasbewassing, ook bij hoogbouw. U geeft de wensen aan en wij gaan voor u aan het werk.

Door inzet van goed geschoold en dus prima opgeleid personeel zullen we er alles aandoen om het werk te optimaliseren. Door het efficiënt gebruiken van de juiste materialen en hulpgoederen zullen de werkzaamheden alleen maar tot beter resultaat leiden. Dus wilt u voor de zakelijke dienstverlening gebruik maken van Melos schoonmaakbedrijf? Hier bent u aan het goede adres en u kunt meteen een offerte aanvragen.