Over ons 

Melos is een jonge onderneming met gemotiveerde medewerkers. Melos is een familiebedrijf dat opgericht is door Mohamed El Osrouti die met zorg en passie zijn naam heeft gemaakt en voor langdurige relaties gaat.

Missie
Als de klanten en medewerkers tevreden zijn is de kern van onze missie al grotendeels vervuld. Samen met onze gemotiveerde en opgeleide medewerkers stellen wij alles in staat om onze diensten naar wens van de klant uit te voeren. Behalve dat de werkzaamheden kwalitatief optimaal worden uitgevoerd, dragen wij ook zorg voor onze omgeving en milieu. De kernwaarden van Melos zijn: betrokken, zelfbewust, dienstbaar en oprecht.

Visie
Melos schoonmaakbedrijf streeft er naar om in een periode van 5 jaar zijn diensten in een groter geografisch gebied te verlenen. Om dit te realiseren stelt Melos zijn klanten en medewerkers centraal en wordt iedereen met respect behandeld en begeleid om het beste eruit te halen.
Melos blijft zich ontwikkelen in zijn klantgerichtheid en daarbij staat de klantbeleving centraal. Verder neemt Melos zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door de keuzes als het gaat om milieu en veiligheid en wil hier een bijdrage aan leveren ter verbetering van alles om ons heen.

Het kantoor van Melos gelegen aan de Mast 5 te Zeewolde

Het kantoor van Melos gelegen aan de Mast 5 te Zeewolde