Kantoorreiniging

Openbare gebouwen worden veelal intensief gebruikt. Zeven dagen per week lopen er, naast de vaste medewerkers of bewoners van zo’n gebouw, veel andere mensen over de vloer of tapijt naar binnen. Daarom eisen openbare gebouwen een reiniging op maat. Alles moet goed schoon worden gehouden en het kan zijn dat u er geen tijd voor heeft of u heeft er geen zin in. Toch moet u de gebouwen e.d. schoon houden, besteedt u het dan ook uit aan Melos schoonmaakbedrijf? Die kans moet u niet laten gaan want voor een betaalbare prijs kunt u Melos schoonmaakbedrijf aan het werk zetten. Wij kijken wat er gedaan moet worden en doen ons werk graag.

Door jarenlange ervaring weet Melos precies wat nodig is. Zelfs wanneer er veel medewerkers en bezoekers overdag of ’s avonds rondlopen in het gebouw, wordt er perfect schoongemaakt. Wij vinden het van belang dat alles er netjes uitziet en doen het werk dan ook graag zeer nauwkeurig voor u. Als u een sportinstelling heeft kunt u nu contact opnemen met ons zodat wij de sportaccommodatie voor u schoon kunnen maken.

Commerciële en industriële gebouwen

Melos begrijpt dat een zuivere en schone omgeving in de industriële sector bijdraagt tot een betere kwaliteitsbeleving. Bijzondere vervuilingen in de sector zijn een echte uitdaging. U verlangt tevens een veilige werkomgeving voor uw personeel en probeert elk gezondheidsrisico te vermijden.

Als uitbater van een commercieel gebouw is een van uw belangrijkste doelstellingen om uw klanten en personeel een aangename en schone omgeving aan te bieden waarin eenieder zich goed voelt. Melos begrijpt uw uitdaging om dagelijks superieure schoonmaakresultaten te leveren en biedt op maat gemaakte schoonmaakoplossingen aan voor kantoren en industriële gebouwen  maar ook voor winkels en shoppingcenters.

U kunt hier nu een offerte of de mogelijkheden opvragen zodat wij van Melos schoonmaakbedrijf het onderhoud, de schoonmaak op korte termijn van u over kunnen nemen.